Πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Δράμας που κατέληξε έξω από το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη.

Ads

Οι διαδηλωτές εμποδίστηκαν από άνδρε της αστυνομίας να φτάσουν έως την οικεία του βουλευτή και στάθηκαν λίγα μέτρα παραπέρα, φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και κατά των βουλευτών που θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η πορεία λίγη ώρα μετά διαλύθηκε στο κέντρο της πόλης, αφού νωρίτερα είχε περάσει μπροστά και από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στο κέντρο της Δράμας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση με βόμβες μολοτοφ στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη στα Γιαννιτσά, μετά από αυτή στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη και βέβαια μετά τα απειλητικά μηνύματα κατά βουλευτών που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, τις αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών που γέμισαν πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και τις παροτρύνσεις

Ads