Αστυνομικός που συμμετείχε σε διμοιρία των ΜΑΤ από τη Λαμία, συγκεκριμένα από το ΑΤ Δομοκού, και βρέθηκε στην Αθήνα εν’ όψει του Πολυτεχνείου, εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα ολόκληρη η διμοιρία να επιστρέψει στη Λαμία.

Ads

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tvstar.gr, δύο ήταν οι περιπτώσεις όπου αστυνομικοί της συγκεκριμένης διμοιρίας υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού. Ένας εκ των δύο, που αποτελούσε στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός του ΑΤ Δομοκού, βρέθηκε αρνητικός στο τεστ κορονοϊού, σε αντίθεση με συνάδελφο του, ο οποίος υποβλήθηκε σε τεστ (προληπτικά), με το αποτέλεσμα να είναι θετικό.

Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα πως ο δεύτερος αστυνομικός δεν είχε έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα του ΑΤ Δομοκού.

Αφότου οι αστυνομικοί επέστρεψαν στη Λαμία, τέθηκαν σε καραντίνα.

Ads

Άλλωστε, κρίνοντας από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , κυρίως στο twitter, αρκετοί ήταν οι αστυνομικοί οι οποίοι δεν τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της μάσκας και των αποστάσεων, την ίδια ώρα που η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. , παραδέχεται πως το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.