Πικραμένος εμφανίστηκε ο Βύρωνας Πολύδωρας για τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η πρόταση της κυβέρνησης για να αναλάβει την προεδρία του ΕΣΡ.

Ads

Μία μέρα μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του αλλά και του νέου ναυαγίου για τη δυγκρότηση ΕΣΡ, ο Βύρωνας Πολύδωρας μίλησε στον Alpha 9,89 και εξέφρασε τα παράπονα του.

«Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

«Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια», ανέφερε ο κ. Πολύδωρας και τόνισε ότι «όσο αναπνέω θα αμύνομαι».

Ads

«Αντιμετώπισα το δίλημμα, στις 20 ώρες που δέχτηκα το άγριο τρολάρισμα και το bullying να προασπίσω την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου ή να επιμείνω στο πώς να οικοδομηθεί η πρόταση που μου έγινε, που ήταν εξ ορισμού για μένα τιμητική» τόνισε επίσης.

Καταλήγοντας αποκάλυψε επίσης ότι μετά από τον σάλο που προκλήθηκε αλλά και τη νέα κυβερνητική πρόταση για τον Ροδόλφο Μορώνη, ο Αλέξης Τσίπρας του τηλεφώνησε για να τον ευχαριστήσει και να τον ενημερώσει για την απόσυρση της πρότασης του ονόματός του: «Μου είπε ο Τσίπρας “με συγχωρείς για την περιπέτεια. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα για να σε βάλω σε ταλαιπωρία”».