Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, ο οποίος στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Σκάι τον αποκάλεσε «τσόγλανο», σχολιάζοντας τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής για τη σύσταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο της Novartis.

Ads

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Τσίμας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, λέγοντας ότι ενώ «εκείνος μιλούσε με αυτοσυγκράτηση και συγκινημένος, από.. το κυβερνητικό έδρανο ένας τσόγλανος χασκογελούσε», εννοώντας τον Παύλο Πολάκη.

Ο Π. Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξήγησε ότι στη συνεδρίαση της Ολομέλειας χαμογέλασε την ώρα που ο Παναγιώτης Πικραμμένος αναφερόταν στις δραματικές ελλείψεις βασικών υλικών στα νοσοκομεία επί ημερών του, διότι, όπως είπε, θυμήθηκε «τις δηλώσεις στελεχών της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης πως τότε όλα ήταν άριστα και τα κατέστρεψε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ».

Και κατέληξε: «Πρώην αρθρογράφε του Ριζοσπάστη και νυν πληρωμένο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ Παύλο Τσίμα, τελικώς η τέχνη -ακόμα και του δρόμου -αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα από τα λόγια», επισυνάπτοντας και αφιερώνοντας μια φωτογραφία με σύνθημα σε τοίχο κατά του δημοσιογράφου.