Οι μελοδραματικές κορώνες για τους δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες μουσουλμάνους της Ασίας, που κατακλύζουν μαζικά την Ελλάδα, κρύβουν συνήθως πολιτική σκοπιμότητα και φυσικά διαστρέφουν την αλήθεια. Οι κύριοι υπεύθυνοι για το δράμα των ανθρώπων αυτών είναι η τουρκική και η ελληνική κυβέρνηση. 

Ads

Η πρώτη, διότι αντί να περιθάλψει και να φροντίσει αυτούς τους ομόδοξους πληθυσμούς τους ωθεί, σε συνεννόηση με τον ISIS, εσκεμμένα προς την Ελλάδα, ώστε να τους χρησιμοποιήσει ως πολιτικό γεωστρατηγικό όπλο, ενισχύοντας το ισλαμικό στοιχείο στην Ελλάδα και την Ευρώπη και η δεύτερη διότι, για ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους, θεωρεί πως δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα και πιθανόν σκοπεύει κι αυτή να χρησιμοποιήσει την παρουσία τους για πολιτικούς σκοπούς, κυρίως απέναντι στους δανειστές, συμψηφίζοντας το μνημόνιο με την μουσουλμανική απειλή.

Τουρκία και Ελλάδα λοιπόν είναι οι χώρες που ευθύνονται αποκλειστικά για το δράμα των προσφύγων και των μεταναστών, αν εξαιρέσουμε φυσικά τους ισλαμοφασίστες, που εξόπλισαν οι δυτικές κυβερνήσεις και οι οποίοι διέλυσαν τα αραβικά καθεστώτα και σκόρπισαν το χάος στη Μέση Ανατολή. Δεν ευθύνεται λοιπόν ούτε η Αυστρία, ούτε τα Σκόπια, ούτε κανένας άλλος και η ελληνική κυβέρνηση, εάν ήθελε να δείξει πυγμή, θα έπρεπε να αποσύρει τον πρέσβη της από την Τουρκία και όχι από την Αυστρία και να απαιτήσει, από ΝΑΤΟ, ΕΕ και Τουρκία, διακοπή της παράνομης διακίνησης μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά της.

Οι ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας ήδη οι περισσότερες συμπαγείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς στο έδαφός τους (πληθυσμούς που δεν είναι διατεθιμένοι να αφομοιωθούν πολιτισμικά, καθώς προτάσσουν το νόμο του Κορανίου έναντι του κοσμικού νόμου) δεν έχουν καμμία δυνατότητα να δεχθούν και άλλους μουσουλμάνους. Πρώτον, διότι αυτό δεν το επιθυμούν οι λαοί τους οποίους εκπροσωπούν και στους οποίους και μόνον δίνουν λογαριασμό και δεύτερον, διότι είναι προφανές ότι η ισλαμική τρομοκρατία, η οποία ευνοείται από την μαζική μετακίνηση, είναι ο υπ’ αριθμόν ένα παγκόσμιος κίνδυνος αυτή τη στιγμή. Επομένως, η ΕΕ δεν πρόκειται να δεχθεί παρά μόνον ένα περιορισμένο αριθμό προσφύγων από την Συρία. Και κανέναν παράνομο μετανάστη.

Ads

Ανοιχτά σύνορα;

Η ελληνική κυβέρνηση, χωρίς ενδοιασμό, άνοιξε τα θαλάσσια σύνορα, προτάσσοντας ανθρωπιστικά επιχειρήματα. Πρόκειται για υποκρισία, χωρίς καμία λογική στήριξη. Πρόβλημα επιβίωσης από πόλεμο και πείνα έχει αυτή τη στιγμή ολόκληρη η Αφρική και η μισή Ασία. Τί σημαίνει είμαι υποχρεωμένος να δέχομαι πρόσφυγες και μετανάστες; Δεν υπάρχει όριο σ’ αυτήν την υποχρέωση; Εάν αύριο, για κάποιο λόγο, αποφασίσει η Αφρική ως ήπειρος να πλεύσει προς την Λέσβο, θα πρέπει να εγκατασταθεί στο Αιγαίο; Τι είναι αυτό; Φυσικό φαινόμενο; Δεν υποχρεούται ένα κράτος να λάβει μέτρα αποτροπής της μαζικής εισβολής; Εφόσον η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προστατέψει τη ζωή των παράνομων μεταναστών και προσφύγων, γιατί επιτρέπει την είσοδό τους; Ανθρωπισμό με τις πλάτες των άλλων σκόπευε να κάνει; Τους ρώτησε;

Τα επιχειρήματα περί ανοιχτών συνόρων δεν στέκουν και είναι πολύ επικίνδυνα για την εθνική ασφάλεια, για την ύπαρξη ακόμα του ελληνικού κράτους. Μια χώρα πτωχευμένη, με νοσοκομεία που καταρρέουν, με την πρωτεύουσά της ήδη γκετοποιημένη και κατεστραμμένη, με ετοιμόρροπη δημόσια εκπαίδευση, με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο στη Θράκη και με μια ισλαμική χώρα απέναντί της που είναι ιστορικά εχθρική, κατακτητική και ήδη αμφισβητεί τα ελληνική κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, μια τέτοια χώρα, σαν την Ελλάδα, είναι δυνατόν να δέχεται ασυζητητί μαζική ισλαμική εγκατάσταση στο έδαφός της;

Να δράσουμε μονομερώς

Ο πρόεδρος της Αυστρίας σωστά κατηγόρησε την Ελλάδα ότι λειτουργεί σαν γραφείο ταξιδίων. Οι αμερικανοί, αφού μας έδωσαν συγχαρητήρια για την γενναιοδωρία μας, τόνισαν, επίσης σωστά, πως κάθε χώρα έχει το απόλυτο δικαίωμα να φυλάει τα σύνορά της με τον τρόπο που αυτή νομίζει. Και οι ευρωπαίοι ετοιμάζονται τώρα να μας δώσουν οικονομική βοήθεια, ώστε να μην δούνε σκηνές μουσουλμάνων στις δικές τους πρωτεύουσες. Και να τις εγκαταστήσουν μονίμως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Να διαφυλάξουν τη Βιέννη και να καταστρέψουν την Αθήνα.

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση- η παρούσα ή άλλη – θα πρέπει επειγόντως να αποφασίσει την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων και αφού περιθάλψει όσους μπήκαν στο έδαφός της και αφού τους προστατέψει πλήρως, να λύσει το θέμα και να εκτελέσει το συνταγματικό καθήκον της.

Είτε με την βοήθεια της ΕΕ είτε μονομερώς.