Κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος εγκύου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Ads

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεαρού και διαβίβασε την δικογραφία στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο δράστης φέρεται να είναι παλιός γνωστός του θύματος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, με την οποία συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.  Σε κάποια στιγμή, όμως, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.

Ads

Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».