Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα ασκήθηκε στην Ε.Π. , μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love και στον σύντροφό της, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 7,8 κιλά κοκαϊνης.

Ads

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ο άνδρας ανέλαβε όλη την ευθύνη, λέγοντας ότι τα μετέφερε εκείνος.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:
«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκε το ζευγάρι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ads

Ειδικότερα, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα που διέμεναν μαζί, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης, πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι η Ε.Π. , κατά την έφοδο της αστυνομίας προσπάθησε να ξεφορτωθεί μικροποσότητα ναρκωτικών. 

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ: