Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη (19/1), τα σχολεία, σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας.

Ads

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά την Αττική, θα παραμείνουν κλειστά:

  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού
  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου
  • Τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού
  • Τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.

Επίσης, η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων και με βάση τα αιτήματα των δήμων θα επαναξιολογήσει την κατάσταση αύριο το πρωί.

Όσον αφορά τη Δυτική Μακεδονία, στις Περιφερειακές Ενοτήτες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής θα παραμείνουν κλειστά , με τους παιδικούς σταθμούς να παραμένουν ανοικτοί σε τρεις δήμους: Στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Ads

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί τόσο στον Δήμο Θηβαίων, όσο και στους Δήμους Τρίπολης, Καστορίας και Άργους Ορεστικού, Εορδαίας, Πτολεμαΐδας, Νεστορίου, Λήμνου, Καστοριάς, Βέλου-Βόχας, Σικυωνιών, σε Αγιο Πέτρο και Καστρί του Δήμου Βορειας Κυνουρίας στην Αρκαδία, στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, στον Δήμο Μαράθωνος, στον Δήμο Λαγκαδά, σε Δίβρη – Πανόπουλο, στο δήμο Αργιθέας, στον Δήμο Αριστοτέλη, στον Δήμο Βοϊου, στον Δήμο Ορχομενού, στον δήμο Τεμπών και στον Δ. Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Στα Γρεβενά, ανοιχτοί θα είναι μόνο οι Παιδικοί Σταθμοί για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων, ενώ κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και νηπιαγωγεία. Το ίδιο θα συμβεί και στον Δήμο Μουζακίου αλλά και στην Καρδίτσα.

Αντίθετα, στον Δήμο Κορινθίων θα λειτουργήσουν κανονικά ενώ για τους Δήμους Τρίπολης, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης οι αποφάσεις θα ληφθούν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και αφου αξιολογηθούν οι καιρικές συνθήκες.

Τέλος, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 , όλα τα Νηπιαγωγεία , Δημοτικά Σχολεία, καθώς και Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς , (Κηφισιάς, Ν.Ερυθραίας, Εκάλης) θα λειτουργήσουν, από τις 10.00πμ, λόγω πρόληψης της υγείας και ασφάλειας , εξαιτίας πρόβλεψης παγετού.