Ηχηρή απάντηση στα όσα είπε η Βίκυ Φλέσσα για την τραγωδία στα Τέμπη έδωσε ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δυο κόρες του στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Ads

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο X αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους»

Προσθέτει πως «αν το κράτος νοσεί», τότε θα πρέπει να το θεραπεύσουν εκείνοι που πρέπει και πως «η αρχή της θεραπείας» αυτής θα είναι «να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό».

Παράλληλα, ζητά από τη Βίκυ Φλέσσα να μην αναφερθεί ξανά στην υπόθεση των Τεμπών, καθώς, όπως αναφέρει «δεν γνωρίζετε, μην μιλάτε».

Ads

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα ΤΕΜΠΗ τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους .

Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια .

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας.

Την ίδια ώρα, πλήρη κάλυψη στην υποψήφια για την Ευρωβουλή Βίκυ Φλέσσα προσέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχετικά με τη δήλωση που έκανε για τα Τέμπη. Ερωτηθείς σχετικά κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών ο Παύλος Μαρινάκης είπε: «Το ποιος έχει την ευθύνη για την τραγωδία των Τεμπών θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη και κανένας άλλος».

«Πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση κοπτοραπτικής, απομόνωσης για την ακρίβεια μιας φράσης. Αν δει κανείς συνολικά την ανάλυση που έκανε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ θα καταλάβει ότι μιλάει για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους. Σε καμία περίπτωση ούτε η κυρία Φλέσσα ούτε κανείς από εμάς θεωρεί ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη για αυτό το τραγικό δυστύχημα. Είναι συγκεκριμένη η ευθύνη η οποία προσωποποιείται από τη δικαιοσύνη» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Η άποψή μας / Βίκυ Φλέσσα, ως γυναίκα-Πάγκαλος