Μπορεί να έλαβε από τη λίστα Πέτσα 16.000 ευρώ (10.000 για την τηλεόραση και 6.000 για εφημερίδα και σάιτ) για να διαφημίζει τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ωστόσο διοργανώνει και παρουσιάζει εκπομπές με πάνελ από δημοσιολόγους που δίνουν οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην υποχρεωτική χρήση μάσκας. Ο λόγος για το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Θράκη ΝΕΤ Έβρου.

Ads

Ενδεικτικά στην παρακάτω εκπομπή, ο παρουσιαστής αναρωτιέται: «δεν θέλω να εμβολιαστώ πώς το γλυτώνω νομικώς».«Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ», διερωτάται καλεσμένος καθηγητής Νομικής και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», αλλάζει θέμα ο παρουσιαστής και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας νομικά. Ο καθηγητής δίνει οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Επίσης δίνει οδηγίες για να μην θερμομετρούνται τα παιδιά γιατί πρόκειται όπως λέει για ιατρική πράξη. Στη συνέχεια, δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό.

«Απογειώνοντας» μάλιστα στην πορεία τις άκρως επικίνδυνες και ανορθολογικές απόψεις του ο «επιστήμονας» ισχυρίζεται ότι «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχρωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…» και πως «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιός μας».

Ads

Τις απόψεις τους ενισχύει και ο Συνταγματολόγος Βασίλης Σπύρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει  «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας» και ότι «η δικαιοσύνη είναι μασονική το κράτος είναι εβραϊκό και ο λαός δεν είναι λαός και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία».

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Γιατί ο Πέτσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;

«Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το “αδρενόχρωμα”», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια “μένουμε ασφαλείς” κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες “συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα”.

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το “αδρενόχρωμα”».