Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έδωσε μάχη για τη ζωή του από τις 27 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκε.

Ads

Συγκεκριμένα, βρισκόταν σε εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, όταν έπεσε στο κενό καθώς στηρίχθηκε σε κάγκελο που υποχώρησε. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Ads