«Έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή η δημοφιλής ηθοποιός, Τζέσυ Παπουτσή.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». 

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και υπήρξε αγαπημένη ηθοποιός. Για 20 και παραπάνω χρόνια εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε δημοφιλείς σειρές που την καθιέρωσαν όπως Safesex, 7 θανάσιμες πεθερές, Εμείς κι εμείς, Δύο Ξένοι, Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη κ.ά. Στη μεγάλη οθόνη ξετύλιξε το ερμηνευτικό της ταλέντο στις ταινίες του Βασίλη Βαφέα , Ανατολική Περιφέρεια (1979), Ρεπό (1982), στο Safe Sex των Ρέππα – Παπαθανασίου (1999), στο Βίτσια γυναικών του Νίκου Ζερβού (2000), Ροζ ολοταχώς του Δημήτρη Γιαζουτζάκη (2001). Η καριέρα της μετρά επίσης πολλές τηλεταινίες.

Ads

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονται από το 1995. Η Τζέσυ Παπουτσή έχει υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Γιώργο Καληώρα.