Τραγική κατάληξη είχε η ιστορία με την 18χρονη κοπέλα στην Πετρούπολη, που ο πατέρας της προσπάθησε να κάψει ζωντανη μέσα στο σπίτι τους. 

Ads

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής η Ειρήνη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή που έδινε εδώ και πέντε 24ωρα στο Θριάσιο Νοσοκομείο. 

Η 18χρονη σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, τραυματίστηκε βαρύτατα από τον πατέρα της. Ο 55χρονος είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την κόρη του και το παιδί είχε πέσει σε κόμμα. Στη συνέχεια τη χτύπησε και με μαχαίρι και κατόπιν επιχείρησε να την κάψει ζωντανή. Έβαλε μάλιστα τέσσερις εστίες φωτιάς με μαγειρικό λάδι στο σαλόνι του διαμερίσματος. 

Ο 55χρονος όπως προέκυψε φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν σε διάσταση τα τελευταία 5 χρόνια και η γυναίκα του είχε φύγει με το μικρότερο παιδί τους από την Πετρούπολη και ζούσε στην Κέρκυρα. Η 18χρονη Ειρήνη έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε. 

Ads

Φαίνεται ότι ο δράστης ήθελε να φέρει πίσω τη γυναίκα του και όταν ανακάλυψε ένα μήνυμα στο κινητό της κόρης του, προς τη μητέρα, στο οποίο της έγραφε να μην επιστρέψει στην Αθήνα επειδή η βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της δεν είχε αλλάξει, έγινε έξαλλος και επιτέθηκε στο κορίτσι.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο ΚΑΤ. Πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.