Γιαούρτια καταγγέλλει πως δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης, καθώς έτρωγε σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Ads

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όσο ο ίδιος βρισκόταν με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Διαβάστε επίσης: Στα επείγοντα του «Λαϊκού» πήγε ο Πλεύρης – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ο ίδιος μάλιστα ενημερώνει ότι τα γιαούρτια με τα οποία του πέταξαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

Ads

«Μολις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Αντίδραση Σκέρτσου
  
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία», αναμένοντας «την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας».

Η ανακοίνωση

Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων.