Mε την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά την πεντάχρονη κόρη του συνελήφθη 31χρονος από το Πέραμα, ενώ το παιδί νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Ads

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» από τη μητέρα της καθώς είχε πόνους στην περιοχή του πρωκτού.

Μετά από σειρά ερωτήσεων των γιατρών, ώστε να καταλάβουν από που προέρχονται οι πόνοι, το κορίτσι είπε ότι το βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ακολούθως η Υ.Π.Α., η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Ads

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του Γ.Ν. Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ επίσης κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε.

Ο 31χρονος προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.