Iστορία χωρίς… υπόθεση αποδεικνύεται το σίριαλ Πετσίτη, καθώς, παρά τις επαναλαµβανόµενες καταγγελίες της αξιωµατικής αντιπολίτευσης περί σκανδάλου, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία για την υπόθεση. 

Ads

«Άνθρακες ο θησαυρός» γράφει το Έθνος επικαλούμενο τις τραπεζικές συναλλαγές του Μανώλη Πετσίτη, ο οποίος «χρεώνεται» στο Μέγαρο Μαξίµου, αν και ούτως ή άλλως αποµακρύνθηκε µετά τις εκλογές του Σεπτεµβρίου του 2015, όταν άρχισε να συνεργάζεται µε επιχειρηµατίες µε τους οποίους η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση. Οι δε καταγγελίες πως ο Πετσίτης ήταν ο «ταµίας» του ΣΥΡΙΖΑ, από τα ντοκουµέντα που δηµοσιεύει σήµερα η εφημερίδα φαίνεται πως όχι µόνο δεν έχουν βαρύτητα, αλλά είναι και κενές περιεχόµενου.

Ο Μανώλης Πετσίτης αποδεικνύεται ότι ήταν ταµίας αποκλειστικά του εαυτού του, και µάλιστα όχι επιµελής και καλός, καθώς ό,τι έµπαινε στον τραπεζικό του λογαριασµό το ξόδευε χωρίς να βάζει καν χρήµατα στην άκρη. Ο Μανώλης Πετσίτης, από τη στιγµή που κόπηκαν οι δεσµοί του µε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να πλασάρεται στην αγορά ως άνθρωπος του Μαξίµου και άνθρωπος του Παππά και µε αυτόν τον τρόπο κατάφερε να συνάψει συµβάσεις εργασίας µε συγκεκριµένα συµφέροντα. Από τις κινήσεις των λογαριασµών του φαίνεται πως όλα τα εισοδήµατά του τα «κατανάλωνε» σε δαπάνες που θα µπορούσαν και να είχαν αποφευχθεί, επιλέγοντας να κάνει από το 2016 κι έπειτα µία «µεγάλη ζωή» που δεν ανταποκρινόταν στην πραγµατική οικονοµική του κατάσταση.