Συνεχίζονται οι έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή, σε σούπερ μάρκετ, που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά την Παρασκευή (15/6).

Ads

Οι αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη και σε μια προσαγωγή. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν πιθανή σχέση των εμπλεκομένων με κάποια εγκληματική οργάνωση. Ένα ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα μεταξύ μελών συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά ή μετανάστες.

Ο δράστης της επίθεσης έκανε λόγο για «βεντέτα» υποστηρίζοντας πως τα θύματα είχαν δολοφονήσει έναν συγγενή του στην Τουρκία.

Ads

Όμως οι Έλληνες αστυνομικοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους και μέσω της Interpol έχουν στείλει αίτημα στις Τουρκικές αρχές για να διασταυρώσουν ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή.

Ο τραυματίας, μέχρι στιγμής, δεν είναι σε θέση να καταθέσει ενώ σε ότι αφορά τον αλλοδαπό που έπεσε νεκρός, όπως έγινε γνωστό, οπλοφορούσε και προσπάθησε να τραβήξει και εκείνος όπλο.

Τα δύο θύματα έμεναν σε σπίτι πολύ κοντά στο σουπερμάρκετ και όπως όλα δείχνουν ο δράστης τους περίμενε για να τους επιτεθεί.