«Δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του σχετικά με τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Παύλος Σαράκης.

Ads

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Η ανακοίνωση της διαγραφής του από τον Κυριάκο Βελόπουλο

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης.

Ads

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Η ρήξη Σαράκη – Βελόπουλου

Προηγήθηκε ρήξη μεταξύ των δύο για το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη στην ευρωβουλή, αλλά και γενικότερα για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της Ελληνικής Λύσης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης διαθέτει πλέον 11 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των ανεξάρτητων ανέρχεται σε 9.