Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον Παύλο Πολάκη με επίκεντρο ένα σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή της Κυριακής», το οποίο παρουσίαζε τον Χανιώτη πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως σκυλί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, και του συντρόφου του, Τάιλερ.

Ads

Έντονη ήταν η αντίδραση εκ μέρους του ίδιου του συντονιστή Επιτροπής Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

 

«Αυτό το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημερίδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!
Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κάνει χιούμορ!!!
Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Υγ Μάλλον από τον φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…».

 

Παύλος Μαρινάκης: Κατάντια, αυτόν αναβάθμισε ο Κασσελάκης

 

Ads

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση Πολάκη αναφέροντας σε δήλωσή του:

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που “τόλμησε” να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε “στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων” όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

»Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

»Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο.»