Μήνυση σε υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος καθώς και σε μία αστυνομικό υπέβαλε μία γυναίκα στην Πάτρα, κατηγορώντας την ότι χτύπησε το 10χρονο παιδί της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ads

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η μητέρα του αγοριού, που είναι ιδιοκτήτρια καντίνας, είναι αναγκασμένη να μετακινήσει την καντίνα της, καθώς πρόκειται να γίνουν έργα στο σημείο, αλλά αρνείται γιατί διαμένει σε αυτήν η οικογένειά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν την καντίνα για να κάνουν έλεγχο, και η εν λόγω αστυνομικός τραυμάτισε το παιδί στο χέρι, όταν εκείνο τους επιτέθηκε φωνάζοντας.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η ίδια στο τοπικό μέσο, όταν αστυνομικοί κατέφθασαν στην καντίνα της, άρχισαν να την εκφοβίζουν και να την τρομοκρατούν. Ο 10χρονος γιος της τότε φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς.

Ads

Όπως αναφέρει στην καταγγελία, αλλά και στη μήνυση που υπεβλήθη στη συνέχεια, μια γυναίκα αστυνομικός από όσους είχαν πάει για τον έλεγχο, τράβηξε το 10χρονο αγόρι τον από το χέρι και του το έστριψε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Όταν της είπε να τον αφήσει γιατί ήταν μόλις ένα 10χρονο παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η αστυνομικός απάντησε να τον μαζέψει προτού του βάλει χειροπέδες.