Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η 25χρονη κοπέλα που μαχαιρώθηκε πολλαπλά από τον 28χρονο σύντροφό της, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ads

Την πληροφορία γνωστοποίησαν οι γιατροί του Σκαγιοπουλείου Νοσοκομείου που την παρακολουθούν στενά. Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι όπου διέμεναν. Ο άντρας της επιτέθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της, κυρίως στην ωμοπλάτη και τον λαιμό, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ. Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η γυναίκα δέχτηκε 5 μαχαιριές, τέσσερις στην ωμοπλάτη και μία στο λαιμό.

Όπως αναφέρει το tempo24, η 25χρονη γυναίκα παρότι αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια. Το παιδί φέρεται να φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να καταλάβουν ότι κάτι έχει συμβεί και να καλέσουν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ads

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα, αφού πρώτα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Αναζητείται ο δράστης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε οικιακό μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση του παιδιού, που ήταν παρόν στο συμβάν.

Ο σύντροφος της 25χρονης και δράστης της αιματηρής επίθεσης διέφυγε μετά το συμβάν, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πρόκειται για 28χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά ενώ σήμερα, Κυριακή (16/7) σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.