«Δεν θέλω να σας πω τι έγινε μετά το θάνατο της Άννυ, γιατί ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα αντέξω και θα λιποθυμήσω» είπε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ κατά την απολογία του στο δικαστήριο. 

Ads

Ο Στανισλάβ Μπακατζίεβ παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και όταν σηκώθηκε για να απολογηθεί ζήτησε να φύγει από την αίθουσα η μητέρα του παιδιού, λέγοντας ότι δεν θα αντέξει. 

Ο 28χρονος κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του Νικολάι Αμέντοφ δολοφόνησαν και τεμάχισαν την κόρη του, τον Απρίλιο του 2015. 

Ο πατέρας της Άννυ είπε στους δικαστές πως δεν θέλει να απολογηθεί παρουσία της συντρόφου του και μητέρας της Άννυ Δημητρίνας Μπορίσοβα, για να μην ακούσει η συγκατηγορούμενή του όσα έγιναν μετά τον θάνατο του παιδιού τους.

Ads

Η μητέρα της μικρής τού φώναξε «γιατί το σκότωσες το παιδί;» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι έπαθε σοκ. Είπε επίσης πως μετά πήρε πολλά ναρκωτικά και δεν είχε αίσθηση. «Δεν ξέρω πού βρισκόμουν» είπε χαρακτηριστικά.

Περιέγραψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες πώς τεμάχιζε το παιδί του επί δυόμιση ημέρες, αφού το βρήκε πεθαμένο, όπως υποστήριξε. Όπως είπε, ο συγκατηγορούμενος και φίλος του τον παρότρυνε να τεμαχίσει το παιδί, αλλά δεν το βοήθησε, παρά μόνο στον καθαρισμό.

«Όσο διαρκούσε η πράξη του τεμαχισμού έκανα μεγάλη χρήση ναρκωτικών, είπε στο δικαστήριο, «δεν ήξερα τι έκανα και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω». Στη συνέχεια, είπε πως καθάρισε το διαμέρισμα με χλωρίνη και νερό.