Σε νέα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζονται μέλη της Χ.Α, αναμεσά τους και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, να πυροβολούν από μπαλκόνια σπιτιών, μπροστά σε παιδιά.

Ads

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε η iefimerida.gr, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, δείχνουν την «καθημερινότητα» των χρυσαυγιτών, οι οποίοι πυροβολούν σε κατοικημένες περιοχές και μπροστά σε ανήλικα παιδιά.

Στο πρώτο βίντεο, ο πυρηνάρχης της Χ.Α, Γιώργος Πατέλης, πυροβολεί στον αέρα λέγοντας «τις που….. τις Τουρκάλες έτσι θα τις γαμ….». Όταν ακούγεται μια παιδική φωνή, ο Πατέλης λέει στο παιδί να πάει στο σημείο.

Στο επόμενο βίντεο άλλος χρυσαυγίτης, παρουσία πάλι ενός μικρού παιδιού, εξασκείται στην… σκοποβολή πυροβολόντας μπουκάλια. Όταν το άλλο άτομο που βρίσκεται στο σημείο του λέει «πρόσεχε, θα σκοτώσεις κανέναν άνθρωπο», απαντάει «δεν πάει να γαμ… και ο άνθρωπος». Προς το τέλος του βίντεο, ακούγεται μια παιδική φωνή που λέει «δικός μου είναι ο γεμιστήρας».

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα περιλαμβάνονται εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη να στοχεύει με όπλο ή ως ηγέτης τάγματος εφόδου. Δεν λείπουν φωτογραφίες άλλων μελών της ΧΑ με όπλα και σημαίες των SS.