«Βολές» κατά της ΝΔ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ads

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει πως ο «γαλάζιος» βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, στο πλαίσιο ομιλίας του για τις εκλογές στον δήμο Δοξάτου, επιχείρησε να εκβιάσει τους ψηφοφόρους προκειμένου να στηρίξουν τον εκλεκτό της Ν.Δ.

Στις επίμαχες δηλώσεις του ο κ. Κυριαζίδης ανέφερε «Ποιο είναι το συμφέρον των δημοτών; Δεν πρέπει κυβερνητικός βουλευτής να συντρέχει με τον όποιον δήμαρχο και μιλάω για τον αυριανό μας δήμαρχό τον Γιώργο Μπογιατζή; Πώς θα ανοίξουν οι πόρτες στην κεντρική εξουσία, αν ο κυβερνητικός βουλευτής είναι από την άλλη πλευρά;».

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι η σημερινή του αναφορά μπορεί να του κάνει και κακό και να θεωρηθεί ως πρόκληση.

Ads

Οι δηλώσεις από το 4.15 και μετά

 

Σχολιάζοντας το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «στις 8 Οκτωβρίου ήρθε η ώρα να ηττηθεί το τρίπτυχο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας «αλαζονεία, παλαιοκομματισμός, ρουσφέτι» για να συμπληρώσει ότι πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη του «πως αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ρόλο τη».

Καταλήγοντας επισημαίνει ότι «δεν μας εκπλήσσει, εξάλλου, καθώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη είχε σημειώσει πως “είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε, ως κυβέρνηση, ότι μπορούμε να έχουμε ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε”».