Δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ ο συνδικαλιστής που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων, υποστηρίζουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

Ads

 
«Ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής του υπουργείου Περιβάλλοντος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ως «αγανακτισμένος» της πλατείας Συντάγματος και μέσω δημόσιων επιστολών του σε εφημερίδες μας εξύβριζε ως «διεφθαρμένους» που «χάσαμε την ιδεολογία μας!» σημειώνουν οι ίδιες πηγές σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. «Σύντομα οι πολίτες θα καταλάβουν ποιοι εκπροσωπούν το αντιμνημονιακό μέτωπο» καταλήγουν.
 
Σύμφωνα με το Έθνος, ο εν λόγω συνδικαλιστής είναι ο Μανόλης Χατζόπουλος που ανήκε για χρόνια στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ ενώ τα δύο με τρία τελευταία χρόνια η συνδικαλιστική του δράση διαφοροποιήθηκε από την ΠΑΣΚΕ και ο ίδιος δήλωνε αντιμνημονιακός. Η εφημερίδα αναφέρει ότι στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 είχε στείλει επιστολή στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» με την οποία τασσόταν με το ΚΚΕ καθώς: «Νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος από αυτά που έζησα και τη […] ζοφερή πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές – καπιταλιστικές – νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».