Στα πρώτα trend του Twitter είναι και πάλι το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα, αυτή τη φορά όχι για κάποια ρατσιστική ή ομοφοβική δήλωσή του αλλά για το γεγονος ότι με δήλωσή τους η μητέρα και η αδερφή του διαχωρίζουν πλήρως τη θέση τους από τις πολιτικές θέσεις και επιδιώξεις του πρώην ποδοσφαιριστή. 

Ads

«Παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα και η αδερφή του.

Πρόκειται για αναφορά στην υποψηφιότητα Τσιάρτα, στις επικείμενες εκλογές, με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του» υπογράμμισαν. 

Ads

Από την πλευρά του ο πρώην ποδοσφαιριστής απάντησε με ένα παραλήρημα 792 λέξεων,  μιλώντας μεταξύ άλλων για «ιδεολογική τρομοκρατίας της αριστεράς».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Τσιάρτας: Από το ρατσισμό και την καταδίκη στο κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη