«Έχω δώσει δείγματα γραφής, όταν παίρνω τέτοιες αποφάσεις τις πηγαίνω μέχρι το τέλος». Με αυτή τη δήλωση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης άφησε εμμέσως σήμερα Τετάρτη να εννοηθεί ότι δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Ads

«Δεν μπορεί η εκλογή ενός προέδρου να γίνεται με όρους πασαρέλας και καλλιστείων», δήλωσε μιλώντας στον Alpha 989 ο κ. Τατούλης.

Και πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο είναι να παρουσιάσει καθένας σε σύνολο οράματος, τις απόψεις και τις σκέψεις του. Με τις απόψεις και τις σκέψεις αυτές είχα θέσει την παρουσία μου ως στοιχείο εντελώς διαφορετικής αλλαγής της ταυτότητας και της εικόνας και των προϋποθέσεων ώστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να βρει πάλι τον βηματισμό της».

«Αυτή τη στιγμή μέσα από τη διαδικασία αυτή έχει την ευκαιρία η ΝΔ με συγκεκριμένες προτάσεις να επαναπροσεγγίσει την κοινωνία. Το να προσωποποιήσουμε ευθύνες αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο λάθος, μέσα από την αυτογνωσία και την αντικειμενική κριτική ανάλυση να δούμε τι δημιούργησε το πρόβλημα στη ΝΔ», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ads