Για συνεννόηση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις για την εργασιακή εφεδρεία στις συγκοινωνίες, οι οποίες, όμως, δεν θα θίγουν το μέτρο στο σύνολό του, έκανε λόγο μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Βορίδης.
 

Ads

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά και τη σημερινή συνεργασία των κ.κ. Βενιζέλου και Βορίδη, τα υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αφήνπυν ανοικτό το ενδεχόμενο παρεμβάσεων στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, αλλά πάντα εντός του πλαισίου του νόμου, προκειμένου να επιλυθούν λειτουργικά προβλήματα που ανακύπτουν.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τις απόψεις του και πρόσθεσε ότι αναμένεται συνεννόηση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις για την εργασιακή εφεδρεία στις συγκοινωνίες, οι οποίες, όμως, δεν θα θίγουν το μέτρο στο σύνολό του.

Από την πλευρά τους, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι «το λειτουργικό πλαίσιο δεν θα διαρραγεί. Όπου υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα θα επιλυθούν, αλλά πάντα στο πλαίσιο του νόμου».

Ads