«Με βάση όσα διάβασα δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω πού είναι ο ισχυρισμός για πραγματικά περιστατικά, η πολιτική εκτίμηση, η φωνή του εγκληματολόγου ή το μυθιστόρημα με μια αναφορά..», ήταν το σχόλιο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, για τις καταγγελίες Πανούση περί απειλών κατά της ζωής του και σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ  με τρομοκράτες.

Ads

«Το ευτύχημα είναι ότι μετά  την προτροπή της κυβέρνησης  απευθύνθηκε στις δικαστικές αρχές οι οποίες θα διερευνήσουν  το θέμα», είπε κατά την συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Υποστήριξε ακόμη ότι «ο κ. Πανούσης δεν έκανε αναφορές σε πρόσωπα και περιστατικά με τρόπο αποδείξιμο».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε επίσης ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές και πως έχει στοχοποιηθεί με διάφορα μηνύματα. «Έχω γίνει αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων τα οποία δεν με έφεραν σε ανησυχία. Έχω εξάλλου φύλαξη και ο ρόλος μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλεία μου. Τόσο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης όσο και το υπουργείο Δικαιοσύνης λόγω του αντικειμένου τους είναι σε επαφή με τον κίνδυνο», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Ads

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=NEEILuRncMw]