«Προς το παρόν είμαι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων» δήλωσε με νόημα ο Γιάννης Σαρίδης μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον Βασίλη Λεβέντη. Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Σαρίδης είχε υποβάλει χθες την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ό,τι αφορά τα περαιτέρω πολιτικά του βήματα.

Ads

Σε συνομιλία που είχε με  δημοσιογράφους ανέφερε πως περίμενε καταδίκη των δηλώσεων-καταγγελιών Καβαδέλλα από την ηγεσία του κόμματος και δυσαρεστήθηκε που κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πηγές της Ένωσης Κεντρώων παραδέχονταν πως ο βουλευτής εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη συνολική λειτουργία του κόμματος και πως η αλαζονική συμπεριφορά Καβαδέλλα στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί την εκλογική του περιφέρεια, αποτέλεσε απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Υπό αυτά τα δεδομένα, το διαζύγιο Σαρίδη- Ένωσης Κεντρώων φαντάζει για πολλούς μονόδρομος.

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας απο την πλευρά του, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, δήλωσε διατεθειμένος να παραιτηθεί προκειμένου να μην αποχωρήσει από το κόμμα ο Γιάννης Σαρίδης. «Εγώ δεν είμαι ανεπάγγελτος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ads