Τη «συναδελφική αλληλεγγύη» επικαλέστηκε ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, για να δικαιολογήσει την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του δήμου Βέροιας από τον οποίο αμείβεται ως νομικός σύμβουλος

Ads

Μετά την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής, με ανακοίνωσή του, δηλώνει ότι αποποιείται του νόμιμου δικαιώματός του – όπως λέει – να διεκδικήσει δικαστικά τις νόμιμες αξιώσεις του.

Ο βουλευτής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή»,ενώ αμείβεται ως μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας και εισπράττει άλλον έναν μισθό από τον δήμο Βέροιας, διεκδικεί ταυτόχρονα δικαστικά να εξαιρεθεί από την καταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ειδική εισφορά υπέρ του ΟΑΕΔ, ενώ διεκδικεί και την καταβολή της προσαύξησης του μισθού του κατά 20%.

Σε ανάρτησή του στο facebook απέδωσε τις νομικές αξιώσεις του σε «συναδελφική αλληλεγγύη» να στηρίξει μια ομαδική ενέργεια της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας. «Προσέφυγα από κοινού με τους συναδέλφους μου στη δικαιοσύνη, όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του» υποστηρίζει.

Ads

Η ανάρτηση του βουλευτή: