Νέες καταγγελίες για σεξουαλικής κακοποίησης είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με παράγοντα της κολύμβησης, ο οποίος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί.

Ads

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών ο εν λόγω παράγοντας τα κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 10 ετών.

Η κακοποίηση ξεκίνησε, σύμφωνα με την καταγγελία, από το 2013 και συνεχίστηκε για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, ο 74χρονος άνδρας, ο οποίος εκτός από προπονητής ήταν και συνιδρυτής του συλλόγου κολύμβησης, τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες.

Ads

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Όπως κατήγγειλαν, ο 74χρονος, σήμερα, άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, ο παράγοντας έλεγε στα κορίτσια πως τους έδειχνε πορνό «για να είναι έτοιμες για τη ζωή».

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην Αστυνομία.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον παράγοντα ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής.

Η έφοδος στο σπίτι του παράγοντα – ηλικίας 74 ετών σήμερα – αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή και το πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 74χρονος άνδρας έχει ήδη προφυλακιστεί μετά την απολογία του για την κατηγορία του βιασμού ενώπιον του ανακριτή το περασμένο Σάββατο.