Για τις αποκαλύψεις που τον «βλέπουν» να χρωστάει σε δάνεια στην Eurobank, 1,45 εκατ. ευρώ, τα οποία όχι μόνο δεν εξυπηρετεί, αλλά μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Ads

«Ο κ. Βαξεβάνης, το Documento και ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται. Δολοφονούν χαρακτήρες και κανιβαλίζουν. Όλα είναι ψέματα, έχω πάρα πολλά ένσημα. Έχω πληρωμένα ένσημα 35 χρόνια, διπλές εισφορές. Έχω μηδενική οφειλή και στον ΕΦΚΑ και στο Δημόσιο. Δεν χρωστάω», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ο κ. Βαξεβάνης και το Documento συνεχίζει αυτή την στοχοποιημένη κατάσταση εναντίον μου. Δεν οφείλω ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε κανένα δημόσιο ταμείο. Έχω ένα δάνειο για το σπίτι μου, το οποίο εξυπηρετώ.  Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν έχω κανένα ποινικό αδίκημα και δεν έχω καμία εκκρεμή δίκη στον αέρα. Ανέτρεξαν 18 χρόνια πίσω σε μία εγγύηση που είχα δώσει. Δεν μπορούν να συγκριθούν στην ανάπτυξη, θέλουν να απαξιώσουν το έργο που έχει γίνει. Φτάνει πια με αυτή την ελεεινή συμπεριφορά του Documento και του κ. Βαξεβάνη. Φτάνει πια, είμαι στοχοποιημένος. Λένε ψέματα, είναι ψεύτες» πρόσθεσε ο κ . Παπαθανάσης.

Ωστόσο ο κ. Παπαθανάσης δεν απάντησε για τις έγγραφες αποδείξεις και για το ότι έχει από τις 29-05-2018 το με αριθ. 1015652 Ηλεκτρονικό Κατασχετήριο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών ΚΕΑΟ.