Την ανάγκη οργάνωσης και ενιαίας δράσης των κοινωνικών δυνάμεων για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων, επισήμανε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία σε εκδήλωση του κόμματος στους «Κήπους του Πασά», στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι»απαιτείται διάθεση σύγκρουσης με τα μονοπώλια και τους καπιταλιστές και κάλεσε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ., αλλά προέρχονται από λαϊκά στρώματα και συνθλίβονται από τα μέτρα της κυβέρνησης να συμπορευθούν με το ΚΚΕ».

Η γ.γ. του ΚΚΕ επισκέφθηκε τη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης όπου βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις για τα σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης, προσωπικού και υποδομών. Δήλωσε συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων και ανέπτυξε τις προτάσεις του κόμματος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εργαζόμενοι, γονείς και μαθητές της Σχολής Τυφλών πραγματοποίησαν το απόγευμα για μία ώρα συμβολικό αποκλεισμό τμήματος της Β. Όλγας, μπροστά από τη Σχολή, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα χρηματοδότησης, που έχουν διογκωθεί και δεν επιτρέπουν τη βιώσιμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Ads