Σαφές μήνυμα προς την Αριστερή Πλατφόρμα, ότι «όσοι επιχειρήσουν αυτόνομη πορεία θα έχουν πολύ μικρότερη δύναμη, στο λαό απ’ όση έχουν σήμερα στη Βουλή», έστειλε σήμερα Πέμπτη ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ads

«Η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας για δραχμή με Μνημόνιο, θα έχει πολύ μικρότερη δύναμη στο λαό και στην επόμενη Βουλή απ’ ότι στην σε αυτή που εξελέγησαν με ένα κόμμα που είχε σημαία του τη ήθελε λύση εντός ευρώ», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης σε δηλώσεις του προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στο ερώτημα για μετεκλογική συνεργασία με το νέο κόμμα ο Δ. Παπαδημούλης απάντησε ότι η ερώτηση αυτή θα πρέπει να τεθεί στους βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας, πρόσθεσε όμως ότι: «Θα ήταν περίεργο και αντιφατικό να ρίξουν την κυβέρνηση να δημιουργήσουν άλλο κόμμα για να τη στηρίξουν μετεκλογικά».

Τέλος, απέκλεισε κατηγορηματικά κυβερνητική συνεργασία με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτούς που ο λαός έδιωξε με την ψήφο του από την πόρτα πολύ πρόσφατα, δεν έχει κανένα λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ να τους βάλει από το παράθυρο».

Διαβάστε επίσης:

Παρασκευόπουλος: Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό [ΒΙΝΤΕΟ]

Ads