Στην προσπάθειά του να «υπερασπιστεί» τους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε, όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με το στίχο που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, προχωρώντας σε -μάλλον καθόλου- λογικά άλματα, συνέδεσε τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με τη μαφία και την…Μακρόνησο.

Ads

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, επέμενε ότι ο σατιρικός στίχος του Πάνου Βλάχου ήταν εντολή για δολοφονία λέγοντας ότι δίνει μήνυμα «πάρε το όπλο, καθάρισε να τον βάλουμε στον σάκο».

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος / Νέες δηλώσεις Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη για «ηθοποιούλη» και «θύλακες της άκρας αριστεράς»

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ακόμη ότι ο στίχος και η παραπομπή σε σάκο σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι το «βάλτον στο σάκο» παραπέμπει στη μαφία.

Ads

«Και το δεύτερο», συνέχισε, «που δεν ξέρει ο μικρός ανόητος ηθοποιούλης είναι, ότι στη Μακρόνησο κάποιοι βάζαν σε σάκο τους εξόριστους και τους πέταγαν στη θάλασσα. Και ο μύθος λέει ότι  έβαζαν στον σάκο μέσα και γάτες και τα καημένα τα ζώα πανικοβάλλονταν».

(Το απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά)