Στην αντεπίθεση πέρασε την Πέμπτη με νεώτερες δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τις βολές που δέχτηκε τόσο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και από τη Ραχήλ Μακρή, προτείνοντας να υπόκεινται σε ψυχιατρικά τεστ και οι πολιτικοί.

Ads

«Θα πρότεινα για να μη γίνει αυτό που έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι η Ελλάδα είναι φρενοκομείο να γίνει ένας έλεγχος και των πολιτικών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεσή του με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή απάντησε: «Προσωπική τριβή δεν έχω με κανέναν. Με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια στη Βουλή, δεν υπάρχει προσωπική τριβή. Με την κ. Ραχήλ είχα καλές σχέσεις με τη γυναίκα. Ξαφνικά εκρήγνυται άσε αυτά που λένε, δεν θέλω να μπω σε αυτά, δεν έχει νόημα…»

«Υπερασπίζομαι τους θεσμούς της δημοκρατίας. Δεν δέχομαι να μου κάνουν μαθήματα κάποιοι με μισά πτυχία… Δεν έχω τις φωτογραφίες των αντιπάλων μου στον τοίχο για να τους πετάω βελάκια», δήλωσε με νόημα ο αναπληρωτής υπουργός.

Ads

Και πρόσθεσε: «Το κριτήριο ότι δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκουν ο κ. Νικολούδης, ο κ. Παρασκευόπουλος, πολλοί άνθρωποι δεν ανήκουν, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Το κριτήριο ότι κάνω λάθος είναι δεκτό από ανθρώπους που ξέρουν πως θα το κάνουν, διότι εν πάσει περιπτώσει είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και ήμουν και πρύτανης, δεν μπορεί ο καθένας με μισό πτυχίο να μου κάνει μαθήματα…».

Διαβάστε επίσης:

Στον Πανούση η εποπτεία της ΕΥΠ