Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο άνοιξε την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος. 

Ads

«Φίλες και φίλοι», ξεκίνησε και τότε είπε: «Θα το πω. Συντρόφισσες και Σύντροφοι…» για να χειροκροτηθεί θερμά μέσα σε γενική ευθυμία. 

«Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Έλληνες» είπε ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα «μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές». 

Από κει και πέρα είπε ότι τα δυο κόμματα μπορούν να δουν «τις πολιτικές τους διαφορές» και σημείωσε ότι αυτές είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι «κόκκινες γραμμές».

Ads

Ο Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τη ΝΔ λέγοντας: «Μπορεί να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, όμως εμείς κερδίζουμε στις εκλογές. Είμαι με τον Αλέξη και με εσάς γιατί ξέρω ότι δεν χρωστάει σε κανέναν, δε χρωστάμε σε κανέναν».