Συνεχίζεται το κύμα των διαμαρτυριών ενάντια στην αποφυλάκιση του καταδικασθέντα σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό δύο ανήλικων παιδιών, Δημήτρη Λιγνάδη από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ads

Μετά το πανό που αναρτήθηκε στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου «ανέβηκαν» οι «Πέρσες» του Αισχύλου, στο οποίο αναγραφόταν «Βιαστής είναι», και τον χορευτή Πάνο Μαλακτό ο οποίος στην έναρξη του φεστιβάλ χορού στην Καλαμάτα σήκωσε πανό το οποίο ανέγραφε «Οι Βιαστές Πρέπει να είναι στην Φυλακή», θέση ενάντια στην αποφυλάκιση Λιγνάδη πήρε και ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε βίντεο στη διάρκεια του οποίου παίζει κιθάρα τραγουδώντας τους παρακάτω στοίχους.

«Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια μα βαράτε παλαμάκια σ’ όποιον π**γε παιδάκια – Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς, ένα πράγμα σε γλιτώνει, οι φίλοι σου να είναι γόνοι – Αν δεν φέρνεις αντιρρήσεις στις μεγάλες κυβερνήσεις κι άμα έχεις και λεφτά τη γλιτώνεις πάραυτα».