Τρία άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (9/8), έξω από το γήπεδο του ΠΑΟ, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Ο αγώνας διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον απόηχο των επεισοδίων που στοίχισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυστηρή επιτήρηση συνδέσμων φιλάθλων, σταθμών και άλλων σημείων όπου μπορεί να υπάρξει μετακίνηση και συγκέντρωση οπαδών, ενώ από νωρίς θα διακοπεί η κυκλοφορία γύρω από το γήπεδο και δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση από κανέναν χωρίς εισιτήριο.

Ads

Διαβάστε: Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ / Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία – «Πύλες» προελέγχου περιμετρικά του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Για την εφαρμογή των μέτρων διατίθενται από την ΓΑΔΑ περίπου 1.000 αστυνομικοί, εκ των οποίων 450 θα είναι στατικές δυνάμεις της Τροχαίας και άλλων υπηρεσιών γύρω από το γήπεδο, ενώ θα πραγματοποιούνται περιπολίες με μοτοσικλέτες από την Ασφάλεια, τις Ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ και θα υπάρχει επιφυλακή από ομάδες ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ αν χρειαστεί να επέμβουν. Στην επιτήρηση χώρων συμμετέχουν και από αέρος, drone και ελικόπτερο της αστυνομίας.