Μητέρα προχώρησε σε καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου και υποστηρίζει πως το ανήλικο παιδί της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να το εγκαταλείπει το σημείο.

Ads

Συγκεκριμένα, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε την 1η Φεβρουαρίου το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Κρόνου στο Παλαιό Φάληρο. Όπως αναφέρει η ίδια, στην ανάρτησή της, το παιδί της γυρνούσε σπίτι όταν διερχόμενο αυτοκίνητο «έπεσε πάνω του και τον χτύπησε, τον έριξε κάτω και απλά έφυγε».

«Έτσι απλά και άνετα, έκρινε ότι μπορεί να αφήσει ένα παιδί κάτω στον δρόμο χτυπημένο, με σκοτάδι και βροχή και να σηκωθεί να πάει στο σπίτι του» σχολιάζει η ίδια.

Στην συνέχεια, όπως ενημερώνει μετέβησαν προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Ads

Έπειτα, η μητέρα αναφέρει πως το παιδί της «δεν θυμάται πολλά, ούτε τι αυτοκίνητο ήταν ούτε καν τι χρώμα» και κάνει έκκληση αν κάποιος άκουσε ή είδε κάτι να της στείλει μήνυμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας:

«Εχτες το απογευμα στις 19.10 περιπου, στην συμβολη των οδων Αρτεμιδος και Κρονου στο Παλαιο Φαληρο, περπατουσε ο Νικολας μου και γυρνουσε σπιτι μας, οταν διερχομενο αυτοκινητο επεσε πανω του και τον χτυπησε, τον εριξε κατω και απλα ΕΦΥΓΕ!

Ετσι απλα και ανετα, εκρινε οτι μπορει να αφησει ενα παιδι κατω στον δρομο χτυπημενο, με σκοταδι και βροχη και να σηκωθει να παει στο σπιτι του ο κρετινος για να μην εκφραστω αλλιως!!

Πηγαμε στο νοσοκομειο, εξεταστηκε φουλ και δοξα τον θεο ειναι μια χαρα το παιδακι μου.. Δεν θυμαται ομως πολλα. Ουτε τι αυτοκινητο ηταν ουτε καν τι χρωμα! Παρακαλω ομως πολυ! Αν καποιος ακουσε ή ειδε κατι, εχτες Τριτη 1/2 και μεταξυ 19.00 και 19.15, στην γωνια Αρτεμιδος και Κρονου, να μου στειλει μηνυμα! Θα του ειμαι υποχρεη! Και η υπαρξη καμερας θα μπορουσε να βοηθήσει!».