Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας σε έναν 65χρονο, ο οποίος μέσω Facebook παρέσυρε μια 17χρονη από την Κέρκυρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ελαφρά νοητική στέρηση να εγκαταλείψει το σπίτι της. Ο παιδόφιλος κρατούσε επί δύο μέρες την ανήλικη στο σπίτι του σε ορινό χωριό του Θέρμου και ασελγούσε σε βάρος της.

Ads

Ο 65χρονος έστελνε μηνύματα στο Facebook στην 17χρονη πείθοντας την ότι ήταν μικρότερος σε ηλικία και την κάλεσε στο σπίτι του. Εκείνη δέχτηκε, έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει τους γονείς της από την Κέρκυρα και την παρέλαβε από το Αντίρριο, απ’ όπου στη συνέχεια την οδήγησε σε οικία που διατηρεί σε ορεινή περιοχή στο Θέρμο και ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της.

Οι γονείς της 17χρονης που την αναζητούσαν, βρήκαν τον διάλογο στον υπολογιστή της και ενημέρωσαν τις Αρχές στην Κέρκυρα. Μάλιστα κάποια στιγμή το κορίτσι απάντησε στις κλήσεις τους κι αρνήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και πλέον συνεχίζεται η έρευνα σε βάρος του για να διαπιστωθεί εάν τυχόν έχουν πέσει θύματά του και άλλες ανήλικες.

Ads

]Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.