Ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Πελοποννήσου μέσω του μπλογκ του. Επίσης, και ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την ίδια περιφέρεια.

Ads

Ο κ. Τατούλης σημειώνει μεταξύ άλλων πως χωρίς μικροκομματισμούς και εξαρτήσεις αλλά με αποφασιστικότητα και «με βαθιά τη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το καινούργιο και διαφορετικό για να ανατρέψει το παλιό και φθαρμένο, αλλά με βαθύτερη πίστη στην ανάγκη αυτό να εκφραστεί πολιτικά, θέτω υπόψη των Πελοποννησίων συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του περιφερειάρχη και τους ζητώ να προχωρήσουμε μαζί στη νέα αυτή πρόκληση».

Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ αφού ανακοίνωσε ότι ο αντινομάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, σημείωσε πως «στην μακρόχρονη αυτοδιοικητική μας πορεία υπερβήκαμε τις διαχωριστικές γραμμές. Στο ψηφοδέλτιο μας θα εκπροσωπηθούν οι πολίτες από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, που θα αγκαλιάσουν ισότιμα όλες τις περιοχές του Μοριά. Για να δώσουμε έτσι όλοι μαζί τον αγώνα για την Πελοπόννησο που μας αξίζει».