Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία που βίωσαν από πολύ νωρίς το πρωί εκατοντάδες καταναλωτές της ΔΕΗ, οι οποίο έσπευσαν στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης για να διευθετήσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις τους.

Ads

Από πολύ νωρίς το πρωί τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία στην οδό Αριστείδου για πληρωμή λογαριασμών, αλλαγή συμβολαίων και στοιχείων. Όπως αναφέρεται μάλιστα λειτουργούσαν μόλις τέσσερα ταμεία.

Η μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε ξεκινούσε από την οδό Ευριπίδου και έφτανε έως και την Αριστείδου και την είσοδο της ΔΕΗ. Οι πρώτοι έφτασαν έξω από τη ΔΕΗ ήδη από τις 6 το πρωί για να πάρουν προτεραιότητα. Στην πλειονότητά τους μεγαλύτερης ηλικίας άτομα χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές προστασίας κατά του κοροναϊού ενώ η επιχείρηση δεν είχε προβλέψει για άτομα που θα μεριμνούσαν για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται, η κατάσταση ήταν τέτοια ώστε χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της ΔΙΑΣ, προκειμένου να δώσουν οδηγίες στους πολίτες να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Από τη μεριά της, η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά στο κέντρο 11770 αλλά και μέσω της σελίδας www.dei.gr.

Ads

Τα καταστήματα της ΔΕΗ από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.