Οργισμένες αντιδράσεις πολιτών και χρηστών των κοινωνικών δικτύων προκάλεσε επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου την Δευτέρα στον ΑΝΤ1.

Ads

Η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου το πρωί της Δευτέρας ήταν καλεσμένη από τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο οποίος φιλοξενούσε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Το θέμα της συζήτησης ήταν η ακρίβεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση. Ο υπουργός εντόπισε σοβαρό πρόβλημα στη…μιζέρια. «Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα, η μιζέρια βλάπτει την πατρίδα, όποιος κάνει όλη μέρα μιζέρια, κάνει κακό στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η δημοσιογράφος επέμενε στο θέμα της ακρίβειας και τον ρώτησε αν λέει «μίζερους» τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό ρεύματος και βλέπουν τις τιμές βασικών αγαθών στα ύψη, ο Άδωνις Γεωργιάδης πέρασε στην επίθεση λέγοντάς της:

Ads

«Εσείς δεν είστε δημοσιογράφος είστε ΣΥΡΙΖΑ. Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ φανατικιά και τίποτα άλλο. Είμαι πρόθυμος να απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση, αλλά εσείς είστε κακόπιστη».

Το όνομα της δημοσιογράφου έγινε πρώτο trend με οργισμένα σχόλια κατά του υπουργού Ανάπτυξης αλλά και όσων ανέχτηκαν τη συμπεριφορά του.