Ορφανός έμεινε ο σκύλος που συγκίνησε την Κομοτηνη, αφού επί 5 μέρες δεν απομακρυνόταν δίπλα από το αυτοκίνητο του αφεντικού του, περιμένοντας τον να γυρίσει. Ο ιδιοκτήτης άφησε μόνο του τον σκύλο όταν μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε μπήκε σε ταξί κι έφυγε. Ο ηλικιωμένος άντρας εντοπίστηκε τελικά νεκρός κι από τότε που συγγενής του μετακίνησε από το σημείο το αυτοκίνητο του, χάθηκαν και τα ίχνη του πιστού του σκύλου.

Ads

Ο «Χάτσικο» είχε εντοπισθεί την περασμένη Κυριακή στην οδό Ορφέως, δίπλα στην πιάτσα των ταξί να περιμένει τον ιδιοκτήτη του ο οποίος είχε παρκάρει σε εκείνο το σημείο το αυτοκίνητό του, πριν μπει εσπευσμένα σε ταξί, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη. Από τότε ο σκύλος παρέμενε δίπλα στο ΙΧ, περιμένοντας το αφεντικό του να επιστρέψει και να τον πάρει.

Δυστυχώς η ιστορία δεν είχε καλή κατάληξη καθώς ο 75χρονος ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε μετά από 5 μέρες νεκρός στο σπίτι του, από παθολογικά αίτια. Συγγενής του μετακίνησε το αυτοκίνητο του εκλιπόντος κι έκτοτε οι περίοικοι έχασαν και τα ίχνη του σκύλου που τους είχε συγκίνησει με την αφοσίωση του.

Η φιλοζωική της Κομοτηνής έχει απευθύνει έκκληση για εντοπιστεί ο «Χάτσικο» και να υιοθετηθεί. Έκκληση έχει επίσης απευθύνει και για τα υπόλοιπα 3 σκυλάκια που είχε ο 75χρονος.

Ads

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της φιλοζωικής στο facebook:
https://www.facebook.com/straykomotini.gr