Η πιο μεγάλη ώρα για τα μεγάλα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας πλησιαζει.

Ads

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, η σύνταξη του πορίσματος από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, ύστερα από 18 μήνες εντατικών συνεδριάσεων.

Από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τις 20 Νοέμβριου, θα πραγματοποιηθούν 4 ανοιχτές συνεδριάσεις της εξεταστικής επιτροπής για την οριστικοποίηση των επί μέρους κεφαλαίων του πορίσματος. Η πρώτη συνεδρίαση θα αφορά στο Ερρίκος Ντυνάν, η δεύτερη στις αρθροσκοπήσεις, η τρίτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η τέταρτη και τελευταία στο φάρμακο και στα εμβόλια.

Αμέσως μετά το πόρισμα θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής για να το εισάγει στην Ολομέλεια.

Ads

Πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν στο πρακτορείο, ότι συνίσταται «περισσότερη υπομονή και λιγότερο άγχος σε όσους προεξοφλούν τα συμπεράσματα του πορίσματος από την εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας».

Έκαναν επίσης γνωστό ότι τμήμα του πορίσματος που αφορά το «Ερρίκος Ντυνάν», θα δοθεί από την πλειοψηφία στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής το πρωί της Δευτέρας και εν συνεχεία θα συζητηθεί στην πρώτη από τις τέσσερις επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής.