Ένας 63χρονος παιδόφιλος συνελήφθη από άνδρες της ομάδα ΔΙ.ΑΣ το μεσημέρι του Σαββάτου (10.6) στην Ομόνοια με την κατηγορία για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ads

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος φέρεται να κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο μία ανήλικη λέγοντάς της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα, την ίδια ημέρα, της έστειλε νέο μήνυμα, που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Αμέσως μετά, η ανήλικη για να τον παγιδεύσει, κανόνισε συνάντηση μαζί του, χθες το μεσημέρι 10 Ιουνίου, στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει σχετικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.