Ομολόγησε την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που προσήχθη νωρίτερα από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι καθοριστικής σημασίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ήταν η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον Βούλγαρο με την καραμπίνα και μία σακούλα να προσποιείται τον κυνηγό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είδε τον Βούλγαρο να τρέχει και να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο , χωρίς το όπλο, γεγονός που γέννησε υποψίες στην αστυνομία.

Πράγματι, το όπλο εντοπίστηκε πεταμένο κοντά στο σημείο της δολοφονίας ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Ads

image

Τελικά, η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα, ο οποίος προσήχθη και τελικά παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του άγριου φονικού στο δρόμο Σητείας – Μακρύ Γιαλού.

Σημειώνεται ότι στο αστυνομικό Τμήμα έχει προσαχθεί και η σύζυγός του θύματος, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία έχουν ένα τρίχρονο παιδί, και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Ο δράστης δηλώνει ότι είναι αστυνομικός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να ήταν ερωτικά τα κίνητρα της δολοφονίας.