Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 16χρονης μετά από πάρτι στο οποίο πήγε, είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας.

Ads

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα στις 20 Αυγούστου όταν η ανήλικη πήγε να κοιμηθεί σε μία φίλη της. Τότε, ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε στο πάρτι και τα δύο κορίτσια πήγαν εκεί με το αυτοκίνητό του.

Η 16χρονη, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεσή της, θυμάται να πίνει δύο ποτά και στη συνέχεια να χάνει τις αισθήσεις της. Κατόπιν, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας είχε φρικτούς πόνους, ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της.

Το πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου και απομονώθηκε για μία εβδομάδα, δίχως να μιλάει σε κανέναν.

Ads

Σημειώνεται πως στο πάρτι ήταν παρόντες 4 με 5 ακόμη αγόρια.

Όταν η 16χρονη μίλησε στους γονείς της για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία. Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο του ομαδικού βιασμού, καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές της 16χρονης, το πρωί που έφυγε από το σπίτι θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά κάτω στο πάτωμα.